plaqueoff-product-ANIMAL

ProDen PlaqueOff® Pulver

ProDen PlaqueOff® Pulver är en tandvårdsprodukt för hundar och katter som kan köpas hos veterinärer och i utvalda djuraffärer. Denna 100% naturliga produkt hjälper dig att förbättra mun- och tandhälsan hos ditt husdjur.

Produkt FAQ    Köp nu

ProDen PlaqueOff® Pulver
finns i olika storlekar:
 • •  ProDen PlaqueOff® Pulver (40/60g)
 • •  ProDen PlaqueOff® Pulver (180g)
 • •  ProDen PlaqueOff® Pulver (420g)

Den internationellt patenterade produkten ProDen PlaqueOff® Pulver består av ett pulver som enkelt strös på eller blandas i våt- eller torrfoder.plaqueoff-page-DOG-LISTENING

Mun- och tandhygienen hos husdjur är ofta förbisedd.

Precis som hos människor bildas plackbakterier ständigt i munnen på alla katter och hundar. När plack har förkalkats till tandsten kan den inte längre borstas bort med en tandborste. I många fall måste den istället avlägsnas hos en veterinär, med hjälp av bedövningsmedel och ultraljud.

Om tandsten lämnas obehandlad kan det leda till dålig andedräkt, tandköttsproblem, karies och för tidig tandlossning. Tandsten som får sitta kvar för länge kan även orsaka infektioner som kan spridas i hela kroppen och skada hjärta, lungor och lever och negativt påverka njurfunktionen.


Proden PlaqueOff® Powder Family

ProDen PlaqueOff® Pulver är ett enkelt komplement till vanlig munhygien.

Den aktiva ingrediensen i ProDen PlaqueOff® Pulver är en speciellt utvald alg, Ascophyllum nodosum, som skördats utmed den norra Atlantkusten. Denna 100% naturliga produkt är fri från tillsatser och konstgjorda konserveringsmedel och innehåller ej gluten eller tillsatt socker. (Doseringsanvisningar hittas i Produkt FAQ)

Produkt FAQ Köp nu

 • Vi har tidigare använt en tandskrapa för att få tänderna rena,
  nu har vi hittat ett bättre alternativ - ProDen PlaqueOff® Pulver.

  Ingela Mattisson-Sandström och Pernilla Sandström - Kennel Vi'skaly's, Sverige
 • Jag tog nyligen in en 10 år gammal hund som heter Blitz. Han hade
  plack på alla tänder. ProDen PlaqueOff® Pulver har hjälpt honom avsevärt.

  J. Kolhoff, Veterinär Tekniker, Frankfort Veterinary Clinic - USA
 • Zoro har fått ProDen PlaqueOff® Pulver i sin mat i mer än två år nu. Vid vårt senaste besök hos veterinären fick han komplimanger för sina rena och friska tänder!

  Maja Krstic - Sverige