plaqueoff-product-CAT

ProDen PlaqueOff® Pulver Katt

ProDen PlaqueOff® Pulver Katt är en välsmakande formula speciellt framtagen för kräsna katter. Denna 100% naturliga produkt kan avsevärt förbättra din katts tandhygien.

Produkt FAQ    Köp nu

ProDen PlaqueOff® Pulver Katt
finns i en storlek:
 • •  ProDen PlaqueOff® Pulver Katt (40g)

Den internationellt patenterade produkten ProDen PlaqueOff® Pulver Katt består av ett pulver som strös på eller blandas med din katts mat.plaqueoff-page-CAT-STANDING

Mun- och tandhygienen hos husdjur är ofta förbisedd.

Precis som hos människor bildas plackbakterier ständigt i munnen på alla katter och hundar. När plack har förkalkats till tandsten kan den inte längre borstas bort med en tandborste. I många fall måste den istället avlägsnas hos en veterinär, med hjälp av bedövningsmedel och ultraljud.

Om tandsten lämnas obehandlad kan det leda till dålig andedräkt, tandköttsproblem, karies och för tidig tandlossning. Tandsten som får sitta kvar för länge kan även orsaka infektioner som kan spridas i hela kroppen och skada hjärta, lungor och lever och negativt påverka njurfunktionen.

ProDen PlaqueOff® Pulver Katt

ProDen PlaqueOff® Pulver Katt är ett patenterat naturligt fodertillskott som kliniskt bevisats minska dålig andedräkt, plack och tandsten hos katter. Liksom alla ProDen PlaqueOff® produkter är ProDen PlaqueOff® Pulver Katt tillverkad av algen Ascophyllum nodosum och öljäst. Eftersom katter är kända för att vara mer kräsna har vi även lagt till öljäst till denna produkt – en ingrediens som de flesta katter älskar. ProDen PlaqueOff® Pulver Katt har visat sig vara oemotståndlig för en panel bestående av katter.

Innan lanseringen utfördes ett smaktest vid laboratoriet Le Centre de Sourches i Frankrike.
Resultatet: 100% acceptans


plaqueoff-page-HUMANS-SMILING

ProDen PlaqueOff® Pulver Katt är ett enkelt komplement till din katts vardagliga munhygien.

Den aktiva ingrediensen är en speciellt utvald alg, Ascophyllum nodosum, som skördats utmed den norra Atlantkusten. Denna 100 % naturliga produkt är fri från tillsatser och konstgjorda konserveringsmedel, och innehåller ej gluten eller tillsatt socker.
(Doseringsanvisningar hittas i Produkt FAQ)

Produkt FAQ Köp nu

 • ProDen PlaqueOff® Pulver Katt är en utmärkt produkt för
  katter som lider av Stomatit och andra relaterade smärtor.

  Jo Tudela Freeman - USA
 • Efter att ha använt ProDen PlaqueOff® Pulver Katt
  i bara 5 dagar har min katts andedräkt blivit mycket bättre.

  Nancy Graham - USA
 • Jag gav ProDen PlaqueOff® Pulver Katt en chans. Inom
  åtta veckor minskade rodnaden och min katts smärta var borta.

  Rochelle T - Storbritannien