Background Image

ProDen PlaqueOff® Dental Bites

ProDen PlaqueOff® Dental Bites är en 100% naturlig
produkt som bidrar till bättre mun- och tandhygien hos hundar och katter. Produkten säljs hos veterinärer och i utvalda djuraffärer.

Produkt FAQ    Köp nu

ProDen PlaqueOff® Dental Bites
finns i olika storlekar:
 • •  ProDen PlaqueOff® Dental Bites (60g)
 • •  ProDen PlaqueOff® Dental Bites (150g)
 • •  ProDen PlaqueOff® Dental Bites Katt (60g)

Den internationellt patenterade produkten ProDen PlaqueOff® Dental Bites består av läckra små bitar som ges som godis eller belöning till hund och katt.plaqueoff-page-DOG-LISTENING

Mun- och tandhygienen hos husdjur är ofta förbisedd.

Precis som hos människor bildas plackbakterier ständigt i munnen på alla katter och hundar. När plack har förkalkats till tandsten kan den inte längre borstas bort med en tandborste. I många fall måste den istället avlägsnas hos en veterinär, med hjälp av bedövningsmedel och ultraljud.

Om tandsten lämnas obehandlad kan det leda till dålig andedräkt, tandköttsproblem, karies och för tidig tandlossning. Tandsten som får sitta kvar för länge kan även orsaka infektioner som kan spridas i hela kroppen och skada hjärta, lungor och lever och negativt påverka njurfunktionen.

ProDen PlaqueOff® Dental Bites

Ett nytt tillägg till den populära ProDen PlaqueOff® familjen.

Genom vår nya produkt ProDen PlaqueOff® Dental Bites ger vi våra kunder fler valmöjligheter och ett nytt och effektivt alternativ för att främja bättre munhälsa hos hundar och katter.

Som alla ​ProDen PlaqueOff® produkter hjälper ProDen PlaqueOff® Dental Bites till att förhindra att plack bildas på tänderna, samtidigt som den mjukar upp befintlig tandsten och gör den lättare att avlägsna. ProDen PlaqueOff® Dental Bites har samma effekt som vår ursprungliga produkt, ProDen PlaqueOff® Pulver, men har utvecklats som en alternativ metod som är smidig och lätt att ge och uppskattad av både hundar och katter.

För bästa resultat, använd ProDen PlaqueOff® Dental Bites som ett komplement till ditt husdjurs dagliga munvård.


plaqueoff-page-HUMANS-SMILING

ProDen PlaqueOff® Dental Bites är ett enkelt komplement till vanlig munhygien.

Den aktiva ingrediensen i ProDen PlaqueOff® Dental Bites är en speciellt utvald alg, Ascophyllum nodosum, som skördats utmed den norra Atlantkusten. Denna 100 % naturliga produkt är fri från tillsatser och konstgjorda konserveringsmedel och innehåller ej gluten eller tillsatt socker.
(Doseringsanvisningar hittas i Produkt FAQ)

Produkt FAQ Köp nu

 • Jag har gett ProDen PlaqueOff® Dental Bites i några veckor
  och skillnaden i mina hundars andedräkt är som natt och dag.

  Eric P - Storbritannien
 • ProDen PlaqueOff® Dental Bites håller
  min hund glad och fri från tandplågor.

  Mandy Q - USA
 • Efter att ha gett ProDen PlaqueOff® Dental Bites
  i ett par månader är min hunds andedräkt betydligt bättre.

  Suzy N - Nya Zeeland